Veganistisch pakket week 23

BEDANKT! Wij zijn ontzettend blij met uw steun en de hartverwarmende reacties de afgelopen periode. Door de particuliere verkoop hebben wij een gedeelte van onze vaste kosten kunnen doorbetalen en onze medewerkers op een positieve manier aan het werk kunnen houden. De vraag of wij de verkoop aan particulieren doorzetten, wordt vaak gesteld.

Wij kunnen u mededelen dat wij doorgaan met de particuliere verkoop!

In verband met de logistiek (leveranciers en onze chauffeurs die weer vaker gaan laden en lossen), zullen wij de twee afhaaldagen veranderen.

AFHAALDAGEN VANAF 1 JUNI:
– Elbe 1, Den Haag: Zaterdag van 11:00 tot 15:00
– Patrijslaan 28, Den Haag: Vrijdag van 16:00 tot 18:00

LET OP: U KUNT VOOR DONDERDAGAVOND 24:00 UUR BESTELLEN.

Elke 2 weken stellen wij een mooi veganistisch pakket voor u samen. U kunt deze pakketten uitsluitend online bestellen! Op zaterdag kunt u uw vooraf bestelde pakket(ten) tussen 11:00 en 15:00 uur afhalen op ons adres in het Forepark, Elbe 1 in Den Haag. Een andere mogelijkheid is om uw pakket(ten) op de vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur af te halen op een ander adres: de Patrijslaan 28 in Den Haag.

Op beide locaties geldt, dat voor uw en onze veiligheid 1,5 meter afstand in acht genomen dient te worden. U kunt in uw auto blijven zitten terwijl u contactloos betaalt en daarna uw bestelling voor u, in uw auto wordt gezet.
U kunt hieronder uw bestelling plaatsen en aangeven welke locatie uw voorkeur heeft.

Pakketten week 23 (afhalen op vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni) bestaande uit:

Veganistisch pakket (voor 2 personen)
2 x 113 gram Beyond burger
1 x 250 gram Vegan Asian satay (Evolution Meats)
12 x stuk Falafel Balletjes
1 x 250 gram Geruld Gehackt
4 x 90 gram Hotdogs Moving Mountains
4 x Vegan kipspiesjes
Kosten €30,00

Het veganistische pakket is gedeeltelijk ingevroren en kunt u bij thuiskomst gewoon weer in uw vriezer doen. U kunt de pakketten niet wijzigen, wel kunt u in de opmerking een vrijblijvende suggestie doen voor de inhoud voor volgende week. Elke week bieden wij weer andere samengestelde pakketten aan. Hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Betaling bij voorkeur met PIN!


Veganistisch pakket

Vul hieronder uw gegevens in.