Van der Burg & Bol is voor u continu op zoek naar de beste kwaliteit producten. Door een goede selectie van leveranciers kan deze kwaliteit ook worden gewaarborgd. Kwaliteit staat voor een vers, smaakvol, mals en veilig product.

Van der Burg & Bol verkoopt naast het standaard assortiment ook meer exclusieve merken, van eigen Hollandse bodem maar ook de beste producten uit Europa én de rest van de wereld. Voorbeelden hiervan zijn ‘Black Angus’-rund uit Noord Amerika, ‘Iberico’-varken uit Spanje en het ‘Biologische Polderhoen’ van eigen bodem.

Naast ons uitgebreide vers vlees assortiment voert Van der Burg & Bol ook een uitgebreid vleeswaren assortiment. Door onze moderne vleeswaren snijafdeling kan er op iedere wens en behoefte worden ingespeeld. Zo kunnen er hele vleeswaren worden besteld maar ook diverse verpakkings grote voor gesneden vleeswaren (voorbeeld 1-/ 2-plaks of bulk verpakt).

Van der Burg & Bol levert dagelijks vele kaassoorten vanuit heel Europa. Veel kaassoorten zijn ook leverbaar in diverse verpakkings grote. Al onze kazen komen van gerenommeerde leveranciers en importeurs die kennis hebben van het vak en staan voor kwaliteit.

Convenience
Alle verse vleesproducten kunnen ook worden geleverd als gegaard maaltijdcomponent. Deze producten zijn gekruid/ gemarineerd al dan niet in combinatie met een saus.

Tevens levert Van der Burg & Bol kant-en-klare gerechten (stampotten, goulash, hachee, etc.).

Dieet
Van der Burg & Bol levert tevens diverse dieet producten, waaronder natriumarm en/of  glutenvrij en/of lactosevrij. Ook varianten in productconsistentie (grof gemalen, gemalen, dik vloeibaar) zijn leverbaar.

HACCP
Van der Burg & Bol heeft een uitstekend kwaliteitssysteem met de daarbij behorende certificeringen. Zo werkt van der Burg & Bol volgens de strengste HACCP eisen en zijn hier dan ook voor gecertificeerd.