Wie wij zijn
Van der Burg & Bol is meer dan 100 jaar geleden begonnen als buurtslager waarna het is uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van vlees, vleeswaren, kaas, wild en gevogelte. Door vestiging sinds 1991 in Foodcenter Forepark Den Haag kunnen wij de gehele randstad binnen 25 minuten bedienen.

In ons assortiment vindt u alleen de beste kwaliteit vlees en vleeswaren uit binnen en buitenland. Zo voeren wij naast ons standaard assortiment ook meer exclusieve merken. Zie hiervoor ons uitgebreide assortiment. De bewerking van de producten is in handen van gespecialiseerde vakslagers.

Bij ons is de klant nog steeds koning. Wat inhoudt dat we proberen zoveel mogelijk aan de wens van de klant te voldoen. Dit kan betrekking hebben op bepaalde portie grootte, variabele verpakkingseenheden tot het ontwikkelen en uitwerken van klant specifieke recepturen.

Bij Van der Burg & Bol bent u altijd welkom!
Wij leveren aan een breed scala klanten, ongeacht de grootte van uw bedrijf. Ons klantenbestand bestaat o.a. uit restaurants, hotellerie, cateraars, strandpaviljoens, ziekenhuizen en instellingen.

Service
Het begrip ‘service’ staat al jaren lang hoog in het vaandel bij Van der Burg & Bol. De gehele organisatie is zo ingesteld dat de klant altijd geholpen wordt en dat u niet teleurgesteld wordt.

Service waar u altijd op kunt rekenen.

  • Randstedelijke dekking
  • Snelle levering vanuit Foodcenter Forepark Den Haag
  • 6 dagen per week
  • Flexibele levertijden
  • Diverse verpakkingsvormen en eenheden.

Daarnaast staat de vertegenwoordiger altijd voor u klaar met raad en daad daar waar nodig.

  • Week aanbiedingen
  • Menu suggesties
  • Receptuur ontwikkeling en uitwerking.

Maatschappelijk verantwoord
Van der Burg & Bol voelt zich sterk betrokken bij mens, dier en het milieu en heeft het besef een gezond en eerlijk product te moeten leveren tegen een acceptabel effect voor het milieu. Het MVO beleid binnen de onderneming is zodanig opgesteld dat er een continue beweging is die positieve bijdragen heeft voor de consument en zijn leefomgeving.
Zie hier wat wij allemaal doen om hierin bij te dragen: MVO

Historie
Voor de oorsprong van “Van der Burg & Bol” gaan we terug naar de oprichting in 1896. De heer Bol startte in de Javastraat in Den Haag een buurtslagerij en legde de fundering voor een lange traditie in topkwaliteit. In 1920 neemt dhr. van der Burg het bloeiende bedrijf over, waardoor de naam veranderde in Van der Burg voorheen Bol. Later veranderde de naam in het huidige Van der Burg & Bol.
Lees meer